ENGLISH

Galeriler

Haberler

Girişimsel Radyoloji Diploması

27.10.2014

Değerli TGRD üyeleri

Daha önce; TGRD olarak, Girişimsel Radyoloji alanında yeterliği gösteren “Türk Girişimsel Radyoloji Diploması”nın verilmesi konusunda çalışmalar yapılmakta olduğu sizlere bildirilmişti. Seçilen Yeterlik Kurulu’muz “Türk Girişimsel Radyoloji Diploması”nın verilme kıstaslarının belirlenmesi ile ilgili çalışmalarını bitirmiş olup, bunlar web sayfamıza yüklenmiştir.

Başvurunuz için web sayfamıza yüklenmiş olan “Türk Girişimsel Radyoloji Diploması”nın ek bir sınav gerekmeksizin verilme kıstaslarını tanımlayan dosyayı indiriniz ve inceleyiniz. Bu kıstasları karşılıyor iseniz, ekteki linkte ( http://tgrd.org.tr/Sayfalar/GR-Diplomasi/141 ) belirtildiği gibi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu kıstasları sağlayamayan üyelerimiz için ise daha sonra ilan edilecek kurslar ve sınavlar sonrası diploma verilmesi mümkün olacaktır.

Son olarak, Yeterlik Yönergemizde ve ilgili belgelerde belirtildiği üzere, derneğimiz ile ilgili herhangi bir aidat borcunuz varsa başvurunuzun değerlendirmeye alınmayacağını bir kere daha hatırlatmak isteriz.